квалитетно сервисирање по достапни цени.

Сервисирање, одржување и поправки кои ја зголемуваат вашата безбедност на патиштата и животниот век на возилото.

Брз сервис
Резерни делови на лагер, моторни масла, сијалици, бришачи, антифриз , останати течности, контролна инспекција
Редовен сервис
Сервис на возила според километри или временски периоди по спецификација на производителите на автомобили
Механички поправки
Промена на менувачи, турбини, инјектори, пумпи за висок притисок, грани, интеркулери, сите останати секундарни механички компоненти
Систем за кочење
Испитување и промена на компоненти од систем за кочење: плочки, дискови, шепи, цилиндри, сензори, глицерин
Вулканизерство
Промена на гуми, лепење на гуми, балансирање, испитување на бандажи, промена на вентили, промена на сензори
Дијагностика
Отклонување на грешки во електроника преку тестери како и физичка инспекција на електрични компоненти
Сервис за клима уреди
Промена на компресори, евапоратори, кондензатори, воздушно чистење, замена на филтри, полнење на клима уред
Автоелектрични поправки
Поправки поврзани со електрична инсталација, релеа, контролери, сензори, алтернатори, алнасери, ел. стакла
Подвозје и амортизација
Замена на потрошни делови, стабилизатори, рамена, чаури, буфери, држачи, јабучици, амортизери, спирали
Светлосни уреди
Замена на сијалици во шал-табла, сијалици во фар, релеа и трафо на Ксенон светла, замена на D1S,D2S,D2R, внатрешни светла
Каиши и затегачи
Замена на движечки компоненти на моторот, ребрасти и клинасти каиши, затегачи и лагери, водни пумпи
Систем за пренос
Промена на делови од кумплуг, ламела, потисна плочка, друк лагер, нормални замавци, хидраулични двомасни замавци
Центрирање
Компјутерско центрирање на предна и задна осовина на сите видови на возила натнички и тешки товарни, промена на централни и аксијални спони,
Помош на пат
Техничка помош на пат со можност за отклонување дефект, влечна служба за патнички возила на територија на Р.Македонија
Инфо и совети
Тука може да добиете секакви информации за возилото, негово одржување, контролни проверки, совети и препораки
Години традиција
Вработени
СЕРВИСНИ ПОЗИЦИИ

НАШИОТ ТИМ

Влатко Јорданоски

Раководител на автоцентар

  Владимир Ристески

  Техничка служба

   Стевче Костовски

   Техничка служба

    Марјан Ѓорѓиоски

    Техничка служба

     Дејан Дамчески

     Сервисер

      Александар Дејаноски

      Сервисер

       Стефан Ристески

       Сервисер

        Стефан Трајкоски

        Сервисер

         Димитар Саботкоски

         Сервисер

          Добринка К. Бошкоска

          Референт

           Ирена Ѓорческа

           Референт

            Даниела Б. Дојчиноска

            Референт

             Кристина Петкоска

             Референт

              Викторија Станческа

              Референт

               Сенка Димеска

               Референт

                контактирајте нè

                Прашајте се што сакате да знаете или да добиете одговор нашите служби Ви стојат на располагање.

                Адреса
                Александар Македонски бб Прилеп, МК
                Инфо за клиенти
                E-mail: info@alfaomega.mk Phone:075 770 777